home text

Welkom op Expats Verhuur Den Haag!

Wij hebben ons gespecialiseerd in het verhuren van huizen aan expats. Expats Verhuur Den Haag heeft connecties met diverse bedrijven die woningen nodig hebben voor de expats die zij inhuren. Den Haag is internationaal zeer bekend door onder andere het Internationaal Gerechtshof en het Internationaal Strafhof. Daarnaast zetelen ook het parlement en de regering in Den Haag en zijn er veel ambassades in Den Haag gevestigd. Hierdoor is er een grote toestroom van expats naar Den Haag.

Wat zijn expats?

Expats zijn buitenlandse werknemers die zijn uitgezonden door een bedrijf in het buitenland of ingehuurd door een Nederlands bedrijf. Zij hebben een hoog inkomen waardoor ze in aanmerking komen voor huurwoningen in het duurdere segment. Expats hebben in veel gevallen een arbeidscontract van 1 tot 3 jaar. Hierdoor zijn zij op zoek naar woningen die tijdelijk beschikbaar zijn, het liefst gemeubileerd.
Expats staan bekend als nette en betrouwbare huurders die uw woning na vertrek weer netjes achterlaten. Zij zijn gemotiveerd om hun verblijf in Nederland zo goed mogelijk te laten verlopen. Expats Verhuur Den Haag heeft connecties met veel bedrijven die expats inhuren. Door deze nauwe samenwerking hebben wij snel een geschikte expat gevonden voor uw woning.

Onze werkwijze

Expats Verhuur Den Haag zorgt binnen korte tijd voor een geschikte huurder. Deze huurder wordt gecontroleerd op antecedenten, kredietwaardigheid en identiteit. Daarnaast zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht, doen wij een initiële inspectie van de woning en stellen wij een degelijk huurcontract op. U kunt ook bij Expats Verhuur Den Haag terecht voor het beheren van uw woning. Wij bieden financieel en technisch vastgoedbeheer. Bij financieel vastgoedbeheer kunt u denken aan het versturen van facturen en innen van de huur. Bij technisch beheer aan het oplossen van kleine technische problemen.

Wilt u uw woning verhuren via Expats Verhuur Den Haag? Of wilt u meer informatie over onze werkwijze? Neem vandaag nog contact op via info@expatsverhuurdenhaag.nl of bel naar 070 – 500 1800.