Huis verhuren Den Haag

Huis verhuren Den Haag

Huis verhuren Den Haag? U bent aan het juiste adres bij Expats Verhuur Den Haag. Expats zijn een groeiende groep huurders: meer dan 10% van de Haagse inwoners is expat. Expats hebben een stabiel inkomen en zijn hierdoor betrouwbare huurders. Door de tijdelijke aard van hun arbeidscontract zijn expats op zoek naar tijdelijke huurwoningen, het liefst gemeubileerd. Ideaal voor verhuurders die zelf tijdelijk in het buitenland verblijven, bijvoorbeeld voor vakantie of werk.

Huis verhuren Den Haag: via Expats Verhuur Den Haag

Expats Verhuur Den Haag is een makelaar met veel connecties gericht op expats. Hierdoor is de kans groot dat wij binnen korte tijd een expat huurder vinden voor uw woning. Uw huis wordt ook geplaatst op websites speciaal gericht op expats, om zo de kans te vergroten dat wij snel een huurder vinden. De achtergrond van de potentiƫle huurder wordt gecontroleerd op antecedenten, kredietwaardigheid en identiteit. Ook zorgen wij onder andere voor een waterdicht huurcontract.

Huis verhuren Den Haag via Expats Verhuur Den Haag? Neem vandaag nog contact op via info@expatsverhuurdenhaag.nl of bel 070-500-1800. Uiteraard kunt u ook het contactformulier invullen en u hoort zo snel mogelijk van ons.