Koopwoning verhuren Den Haag

Koopwoning verhuren Den Haag

Koopwoning verhuren Den Haag doet u snel en gemakkelijk via Expats Verhuur Den Haag. Uw koopwoning verhuren doet u via de leegstandswet: een goede oplossing wanneer uw woning voor langere tijd te koop staat. Hiervoor kunt u een vergunning aanvragen bij de gemeente Den Haag. U dient er rekening mee te houden dat het tot 6 weken kan duren voordat u uw vergunning ontvangt. Zie onderstaand voor de voorwaarden waar uw woning aan dient te voldoen om een leegstandswetvergunning in Den Haag aan te kunnen vragen en zo te kunnen verhuren:

  • U heeft dubbele hypotheeklasten
  • De koopwoning is en nieuwbouwwoning of nog nooit bewoond geweest
  • De woning is in de afgelopen 12 maanden door de eigenaar bewoond geweest
  • In de 10 jaar voor de aanvraag is de woning niet langer dan 3 jaar verhuurd geweest (geheel of gedeeltelijk)
  • Het is niet mogelijk de woning op een andere manier te verkopen

Er worden niet meer dan 2 woningen via de leegstandswet door de eigenaar verhuurd
Voldoet uw woning aan bovenstaande voorwaarden? Dan mag u een leegstandswetvergunning aanvragen bij de gemeente Den Haag en uw koopwoning zo verhuren. Houdt er rekening mee dat de kosten €152,80 (2017) zijn.

Koopwoning verhuren Den Haag : wat doen wij voor u?

Expats Verhuur Den Haag zorgt voor een degelijke huurder. Deze is gecontroleerd op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Zo heeft u zekerheid over de achtergrond van uw huurder. Wij zijn proactief in de marketing van uw woning, zo wordt uw woning op verschillende websites geplaatst voor woningzoekenden en plaatsen wij uw woning in onze woningmail. Voor deze mail zijn veel woningzoekenden ingeschreven die per direct een huurwoning zoeken. Wij stellen een waterdicht huurcontract op en doen een inspectie van de koopwoning voor en na de verhuurperiode.

Interesse in koopwoning verhuren Den Haag via Expats Verhuur Den Haag? Vul het contactformulier in of mail naar info@expatsverhuurdenhaag.nl.