Woning verhuren

Woning verhuren

Expats Verhuur Den Haag is gespecialiseerd in de verhuur van woningen; voornamelijk aan expats in Den Haag! Ook voor andere vormen van verhuur kunt u bij ons terecht, wij verhuren kamers, studio’s, appartementen en koopwoningen via de leegstandswet. U wordt bij Expats Verhuur Den Haag altijd geholpen door een specialist die bekend is met de lokale markt.
Expats zijn buitenlandse werknemers die tijdelijk in Nederland werken. Vaak worden ze uitgezonden door een bedrijf in het thuisland of worden ze ingehuurd door een Nederlands bedrijf. Expats genieten een hoog inkomen en een hoge opleiding. Het zijn betrouwbare huurder opzoek naar woningen in het duurdere segment. Een groot voordeel van expats is dat zij voor een aantal maanden of jaren in Nederland verblijven. Na de huurperiode komt uw woning vrij voor een nieuwe huurperiode, eigen bewoning of voor verkoop.

Wilt u uw woning aan betrouwbare expats verhuren?

Neem vandaag nog contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Bij Expats Verhuur Den Haag krijgt u altijd een volledig gescreende huurder. Deze is gecontroleerd op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Het zorgen voor een waterdicht huurcontract doen wij, zijn aanwezig bij de sleuteloverdracht en doen een initiële inspectie van de woning. U komt achteraf niet voor verassingen te staan. Verhuur uw woning vertrouwd en veilig via Expats Verhuur Den Haag!

Expats Den Haag

Expats Verhuur Den Haag is een makelaar met veel connecties op de lokale woningmarkt. Wij zijn gericht op expats in Den Haag. Hierdoor is de kans groot dat wij binnen korte tijd een expat vinden voor uw woning. Uw huis wordt ook geplaatst op websites speciaal gericht op expats, om zo de kans te vergroten dat wij snel een huurder vinden.
U kunt bij Expats Verhuur Den Haag ook terecht voor het beheren van uw woning. Wij bieden technisch en financieel beheer aan. Vraag bij uw aanvraag naar meer informatie over beheer in uw situatie. Wilt u uw woning in Den Haag verhuren aan expats? Neem snel contact met ons op door het formulier in te vullen. Wij komen hierop zo snel mogelijk bij u terug.

Woning direct verhuren

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Adres woning (verplicht)

  Omschrijving woning (verplicht)

  Gewenste huurprijs (verplicht)