Verhuren aan expats Den Haag

Verhuren aan expats Den Haag?

Stop met zoeken en kies voor verhuurmakelaar Expats Verhuur Den Haag! Expats Verhuur Den Haag is gespecialiseerd in het verhuren aan expats. Expats zijn buitenlandse werknemers ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Een bekend voorbeeld zijn IT-ers uit India die computersystemen in Nederland opzetten en onderhouden. Expats werken vaak tussen de 1 en 3 jaar in Nederland en vertrekken daarna weer naar een ander land. Door de tijdelijk aard van hun arbeidscontract zoeken expats een tijdelijke huurwoning, het liefst gemeubileerd. Door het hoge inkomen van expats, komen zij in aanmerking voor huurwoningen in het duurdere segment. Dit zijn huurwoningen die andere huurders niet willen of kunnen betalen. Misschien is uw woning geschikt om aan expats te verhuren!

Verhuren aan expats Den Haag: onze werkwijze

Expats Verhuur Den Haag zorgt voor optimale online exposure van uw woning. Wij streven er naar om binnen een korte tijd een geschikte huurder te vinden. Deze potentiƫle huurder wordt gecontroleerd op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Daarnaast zorgen wij voor een initiƫle inspectie van de woning, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en stellen wij een waterdicht huurcontract op. U kunt ook bij ons terecht voor vastgoedbeheer. Wij bieden financieel en technisch vastgoedbeheer. Bij financieel vastgoedbeheer kunt u denken aan het versturen van facturen en innen van de huur. Bij technisch beheer aan het oplossen van kleine technische problemen.

Expats Verhuur Den Haag heeft connecties met veel bedrijven die expats inhuren waardoor wij snel een expat voor uw woning kunnen vinden. Wij screenen alle huurders op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Wij nemen u zoveel mogelijk zaken uit handen, stellen voor u een degelijk huurcontract op en doen een inspectie voor en na de huurperiode. Ook kunnen wij u gedurende de huurperiode ondersteunen. U kunt dus met een gerust hart verhuren in samenwerking met Expats Verhuur Den Haag!

Heeft u een woning bestemd voor de verhuur? Wilt u deze verhuren aan expats Den Haag? Neem vandaag nog contact op met Expats Verhuur Den Haag via info@expatsverhuurdenhaag.nl of bel 070-5001800.